Caramida lucitoare, da Doamne sa fie soare – la nunta

Am avut parte de o nunta la care a trebuit sa filmam printre picaturi…la propriu. O nunta cu umbrele, multe umbrele. Chiar daca in ziua Z  ploaia nu a contenit, nunta lor nu s-a asemanat deloc cu vremea de afara, ba chiar din contra, vremea mohorata nu a reusit sa le controleze starea interioara. In mijlocul unei paduri, intr-un cadru de poveste, pozitivi si zambitori Bianca si Adi, s-au pregatit in tihna pentru ce urma sa se intample. Micile grimase isi faceau prezenta atunci cand se uitau pe geam si vedeau invitatii care alergau dinspre parcare, zgribuliti si cu umbrelele deasupra capului. Ma gandesc ca e frumos sa ai in jurul tau oameni care sa te incurajeze si sa iti ridice moralul, asa cum au avut ei.

Imi spusesera ca sunt impreuna de 8 ani jumatate, o vesnicie pentru unii…si ma gandeam ca in acesti 8 ani au trecut prin multe, prin atat de multe incat au devenit puternici impreuna si pot sa depaseasca aproape orice obstacol…si ca se cunosc bine unul pe altul. Sunt ingineri amandoi si povesteau ca sunt diferiti unul de celalalt, ca au pasiuni diferite si ca nu prea se regasesc in activitati comune decat atunci cand merg la ski si cand calatoresc, iar in rest…se contreaza. Ea comunica mult, explica, detaliaza, in schimb el vorbeste putin, dar spune multe.

Dupa-amiaza toti oamenii prezenti care trebuiau sa se adune sub cerul liber si insorit pentru asista la cununia religioasa, si-au facut loc cuminti in foisor. Din cladirea unde s-au pregatit pentru marele eveniment, acoperiti de umbrele Bianca si Adi, insotiti de prieteni si familie, au iesit spre foisorul unde preotul avea sa le binecuvanteze  harazirea. Au fost primiti cu aplauze, zambete si aprecieri. Noaptea a continuat sa toarne cu galeata, dar inauntru a fost o atmosfera calda. Atata timp cat linistea si frumusetea vin din interior, restul conteaza mai putin.

Si daca ar fi sa dam un raspuns la refrenul clipului: “Is this love? / When the sun goes down / Is this love? /When the sun goes down”. Raspunsul ar fi categoric DA!

Leave a comment