De la nunta – fotografii tot cu Andreia si David

Amintiri de la nunta – fotografii cu Andreia si David

In articolul precedent v-am povestit in cateva randuri despre cum sunt ei – Andreia si David. Chiar daca ce am scris erau rememorari de la cununia civila, de cand i-am cunoscut, pot sa spun ca nici la nunta lucrurile nu au stat diferit si am avut parte de aceeasi oameni zambitori si relaxati.

Ziua nuntii si ce imi aduc aminte

In ziua nuntii David a fost om de mare ajutor caci m-a ajutat cu toate aranjamentele pe care le-am facut ca sa surprind imbracamintea si restul detaliilor care conteaza pentru ei in cadre cat mai aerisite. Pot sa spun cu mana pe inimia ca mi-as dori un om precum el la fiecare nunta la care fotografiez :) Pregatirile s-au derulat sub acelasi acoperis, asa ca in timp ce David imi mai dadea cate o mana ajutor, iar in rest isi gasea de lucru prin casa, Andreia era machiata, coafata si din cand in cand intretinuta de glumele noastre. Recunosc ca miresele gestioneaza putin mai greu toata incarcatura din ziua nuntii si asta s-a vazut si la Andreia, dar ce-i drept foarte putin in comparatie cu ce am vazut de-a lungul anilor in care am fotografiat la nunti.
Andreia s-a destins total atunci cand au aparut nasii, caci cu nasi precum Silviu si Cristina uiti de toate emotiile care te incearca si te alaturi de partea glumelor si bunei dispozitii. A urmat o slujba religioasa unde am vazut multe emotii. De la parinti la cavaleri si domnisoare de onoare, pana la miri si nasi, s-a vazut cum s-a trait din suflet momentul solemn. Dupa slujba am avut parte de o sesiune la care am facut fotografii cu muuulte domnisoare de onoare si muuulti cavaleri, parinti si rude, dupa care am ramas singuri singurei si ne-am facut de cap. Noaptea a fost tumultoasa cu distractie la cote maxime, cu oameni care au venit sa sarbatoareasca momentul prin dans, nu prin mancare si stat la masa :) Si cum toata noaptea a fost activitate intensa, am simtit ca petrecerea a fost extrem de scurta cu toate ca ora la care s-a terminat nu spunea acelasi lucru. Asa ca nunti cu oameni precum ei sa tot mai am!

Leave a comment