Despre Catalina si Valentin, despre emotii

Catalina si Valentin au fost primii care ne-au ales pe noi in 2012, dar pentru 2013. De cand ne-am intalnit prima data mi-am dat seama ca isi doresc o filmare de nunta care nu doar sa le arate intamplarile de la nunta, ci sa ii faca sa retraiasca emotiile din acea zi, din unghiuri frumoase. Apoi, cand a fost gata montajul, iar ei au venit la noi, am realizat de ce si-au dorit ceva special. In momentul in care am dat play, dupa cateva minute de cand pe TV rula nunta lor, Valentin a inspirat adanc si a zis: – Eu nici nu mai tin minte faza asta…era un moment de la pregatiri. Mi-am dat seama ca anticipasera inca de pe cand s-au decis sa lucreze cu noi ca vor fi coplesiti de emotii in ziua nuntii si au vrut sa fie siguri ca vor trai intamplarile cu usurinta dupa aceea. Ma gandesc ca emotiile astea puternice, care se intampla cateodata sa te scoata din simtiri, ajung sa vina atunci cand faci totul cu sufletul, cand esti dedicat cu totul unei persoane.

In saptamana dinaintea nuntii, cand m-am intalnit cu ei ca sa punem la punct ultimele detalii, au fost foarte atenti sa imi dea toate informatiile despre cum o sa fie, ce o sa se intample, cum vor decurge evenimentele. M-au facut sa realizez inca o data ca isi pun toata increderea in noi, ca avem pe umeri sarcina de a le expune nunta intr-un mod creativ si frumos.

La nunta si-au trait clipele intr-un mod natural si niciunul dintre ei nu a ascuns nicio parte a emotiilor intense de care au fost incercati. Au fost ajutati de multimea de prieteni care le-au fost aproape si s-au distrat impecabil pana in zori.

Leave a comment