Dus a fost 2013

Ne-am bucurat, am cunoscut oameni frumosi, am ras, am glumit, am fotografiat, am filmat, am ascultat povesti, am calatorit, am fost si la mare cand am avut timp, ne-au venit idei, ne-am reprosat ca puteam sa facem si mai mult, am invatat din experienta, am crescut, am avut realizari, am invatat sa apreciem mai mult, am fost placut surprinsi de oamenii pe care i-am cunoscut, am adus bucurie. Asa a fost pentru noi 2013 si astea sunt gandurile care in ordinea pe care le-am scris mi-au venit in minte. Un an in care am mai invatat cate putin din toate si cel mai important e ca avem visuri noi. Punct si de la capat.
Ne-am propus ca in anul pe care urmeaza sa il incepem in cateva ore sa facem toate lucrurile de care am pomenit mai sus, dar putin altfel: sa ne bucuram si mai mult, sa cunoastem mai multi oameni frumosi, sa radem si sa glumim mai des, sa fotografiem si sa filmam mai bine, sa ascultam povesti mai multe si mai frumoase, sa invatam mai mult din experienta, sa crestem mai frumos si asa mai departe. Punct si de la capat.
Datorita voua, oamenilor frumosi din spatele povestilor noastre am putut sa facem tot ce am facut pana acum. Va multumim ca existati, va multumim pentru increderea investita in noi si promitem ca nu va vom dezamagi. Suntem constienti ca vom cunoaste oameni noi, oameni care ca si voi isi vor pune increderea in noi si vor astepta sa le surprindem povestile intr-un mod creativ, insa toate astea nu erau posibile fara voi, oamenii minunati pe care v-am cunoscut in 2013, 2012, 2011, 2010, 2009, 2008. Va dorim sa aveti un 2014 minunat, un an care sa va aduca bucurii multe, impliniri deplline si sanatate de fier. La multi ani!

Leave a comment