Harmless – About Love & Life

Andreea stie si asa ne-a spus si noua: “Ca atunci cand venim pe lume sufletul se imparte in doua si ca ne petrecem apoi intreaga viata cautand cealalta jumatate. Si asa apare iubirea. Forma cea mai pura pe care universul s-a gandit sa o creeze, unealta lui cu care a reusit sa intregeasca fiinta umana”.

Fireste asa e, sunt de acord. Numai ca in calea unora dintre noi iese azi, a altora maine, sau poate trebuie sa astepti mai mult sa o intalnesti. Asteapta, nu iti pierde increderea, nici speranta, cu siguranta o vei descoperi. Povestea lor, Andreea si Alex, e despre viata, despre iubire si dragoste, despre destin, despre intamplare. E pur si simplu povestea lor. Spusa de ei si aranjata si imaginata in imagini de mine. Cu peripetii provocate de roiuri de tantari la plaja Vadu (ca pana la urma sa filmam la plaja Corbu), cu 3 zile de filmare, cu ploile lui iunie capricios, care au incercat sa ne incurce parca de fiecare data, pana la urma am reusit.

Cu Andreea si cu Alex ne-am apropiat repede, sunt calzi, degajati, prietenosi. Cand ma gandesc si la cate am tras impreuna…muscaturi de tantari (care ne-au chinuit 2 zile), aventuri si mirosuri imbietoare in vagoanele de tren personal, imi dau seama ca greutatile si incercarile ii unesc pe oameni :).

Leave a comment