La multi ani Mihai!

Pentru ca ​astazi e ziua ta​,​ m-am gandit sa-ti fac un cadou :) ​Si pentru ca stiu ca ti-ai dorit mai mult fotografiile de la sesiune decat cele de la nunta​, ti-am facut pe plac :D
Am sa incep ​prin ​a va povesti oarecum de pe la mijlocul sesiunii foto de nunta. In drum spre mare nu ne-am mai saturat de vorbit si ​cum veni vorba, ca Mihai ne-a intrebat care a fost cea mai dubioasa, inedita intamplare de la sesiuni​le noastre. Ne-am gandit la una, la alta ​si ​nimic nu parea sa fie super comic​, iar in sinea mea ​imi spuneam ca n-am avut noroc pana acum​​.
In scurt timp am ajuns acolo in Vama la cazare si ce sa vezi, nea Emil​, un nea din Vama,​ singur ​la o masa ​cu o bere (la 2 litri). Nici n-am apucat sa ne asezam bine la masa ca omul a inceput cu improvizatia​: ​​Eu​​ – Doru, Marius – Regizorul si Mihai – Soferul, Alexandra a scapat ca a fugit sus in camera sa se schimbe. ​E greu de exprimat pe scurt in cateva cuvinte schimburile de replici care au urmat, am ras cu​ lacrimi si am ramas cu o amintire ​de genul pe care Mihai voia sa o auda pe drum, dar care pana atunci nu exista. ​Cat despre mine, nici nu va mai povestesc ​cum toata ziua am auzit doar …D​o​ru in sus, ​D​oru in jos :)) mai ales ​de la ​Mihai​, un om ce e greu de “stapanit” in fata camerei pentru ca ​stilul extrem de energic, il face sa vorbesasca aproape fara oprire. Din punctul meu de vedere si-a facut treaba extraordinar​, din moment ce​ a facut-o pe Alexa​n​dra sa zambeasca ​la foc automat​ :)  ​Sa va zic ​si ​de ​Alexandra? ​Cu ea, in prima instanta nu prea stii ce e pe bune si ce nu ​iar acest lucru luat la pachet cu Mihai, face din ei sa fie un cuplu cu care nu te-ai putea plictisi nici la 48 de ore de fotografiat consecutiv. Doi oameni cu care poti sa stai o zi intreaga la glume si bascalie fara sa epuizezi subiectele. Dragilor va multumesc din suflet ca ati avut incredere​ in noi si va doresc toate cele bune.
​LA MUULTI AAANI!!!
PS : Pentru a-ti improspata memoria cu ce s-a intamplat in vama, da click aici :))
PS: Ultimle 3 fotografii supentru tine, asa in mod special :)

Leave a comment