Trash the dress, dar altfel

Trash the dress, fara sa distrugi costumatiile

Trash the dress, dar altfel, exact asa pot sa descriu ce am filmat cu Alexandra si Mihai. Totul a inceput dupa nunta, cand i-am sunat ca sa discutam despre ce vom face in clipul lor after wedding, care initial se vrea a fi un trash the dress veritabil. Desi nu il vedeam pe Mihai in timp ce vorbeam la telefon il simteam cum ridica din umeri in momentul in care ne intrebam cum sa abordam trash the dress-ul. Uite asa am ramas cu intrebarile, caci atunci nu ne-am hotarat la nimic, timpul a trecut, ei au plecat in vacante, intr-un timp Alexandra nu s-a simtit prea bine, noi ne-am afundat in filmari si clipul lor de dupa nunta avea de asteptat. Intr-un moment de ragaz, pe undeva prin august pun mana pe telefon si il sun pe Mihai sa vedem cum hotaram si mai ales ce scenariu abordam pentru clipul lor. Simteam ca suntem din nou in aceeasi faza a discutiilor ca atunci cand am discutat pentru prima data despre trash the dress, adica pe undeva prin luna mai.

 O idee, despre trash the dress, dar nimic legat

Discutand mai intai despre perioada cand mergem sa filmam, cu toate ca initial il intrebasem, daca au vreo preferinta, daca le-ar placea sa abordam ceva anume in clipul de trash the dress, la un moment dat Mihai probabil stresat ca nu are nicio idee, imi spune sec: decide tu ce sa facem. Nu ca m-ar deranja sa mi se puna mie in spate sarcina de a identifica povestea pe care sa o filmez, dar intotdeauna insist ca mirii sa imi dea o “scanteie” pentru ca imi doresc sa plecam de la ceva ce lor le place. Atunci putin presat de mine Mihai imi spune…pai hai sa facem ceva cu motorul, nu stiu…cumva cu noi doi. Si atat!

trash the dress moment frumos din timpul filmarilor

 Momentul in care a trebuit sa decid singur

Desi nu imi plac momentele astea, cateodata sunt pus in fata lor fara echivoc. Eram la calculator. M-am ridicat de la calculator m-am asezat confortabil pe canapeaua noastra rosie si am inceput sa ma gandesc la ei. Un lucru bun era ca stabilisem data cand mergem sa filmam trash the dress-ul (cu toate ca ce urma sa iasa nu semana chiar cu un trash the dress), dar partea proasta era ca trebuia sa imi vina o idee care sa se potriveasca lor si asta intr-un timp destul de scurt. Stiam ca sunt nostimi, stiam ca rad mult, ca vorbesc deschis, stiam ca fac glume si atunci cand poate ar trebui sa fie seriosi si mai stiam ca le place la mare. Asa m-am gandit sa transform trash the dress-ul in ce a iesit mai jos, adica intr-o insiruire de imagini cu ei in diverse ipostaze si intr-o suita de intrebari la care am primit raspunsuri previzibile si imprevizibile :) Ce mi-a placut a fost ca am prins o Vama Veche goala pentru ca era sfarsitul lui septembrie si o Alexandra si un Mihai cu pofta de viata ca la inceput de vara.

Leave a comment