In ce localitati putem beneficia de serviciile voastre?
Ne place sa calatorim! Ne deplasam cu placere oriunde in tara si nu numai. Daca drumul pana la voi depaseste 150 de kilometri, pentru distanta parcursa in plus se achita strict valoarea combustibilului.

Nu stiu prea multe despre filmari si fotografie. O sa ne ajute cineva?
La aceasta intrebare raspunsul e categoric da! Din momentul semnarii unui contract cu noi si pana la predarea filmarilor si fotografiilor veti avea suportul nostru. Va raspundem la intrebari, va clarificam nelamuririle, va sfatuim cum ar fi mai bine sa organizam sesiunile foto si filmarile. Insistam sa avem cel putin o intalnire preliminara cu voi. Astfel, reusim sa ne cunoastem mai bine si sa va descoperim asteptarile.

Pot avea toate fotografiile si flimarile neprelucrate de la evenimentul meu?
Vei primi fotografiile prelucrate si montajul nuntii transpuse pe DVD-uri, respectiv Blu-ray. Filmarea bruta (neprelucrata) va fi transpusa pe un hard disk extern daca o sa ni-l puneti la dispozitie.

Care sunt pasii in eventualitatea in care dorim sa va contractam pentru un eveniment?
In primul rand trebuie sa ne contactati pentru a afla daca data evenimentului pe care il aveti este libera. Daca suntem disponibili, noi va trimitem un e-mail cu oferta completa de servicii din care puteti alege ceea ce va intereseaza. In cazul in care doriti sa lucrati cu noi, stabilim o intalnire pentru a discuta pe larg despre optiunile voastre. Ulterior, serviciile alese vor fi atasate contractului, urmand sa se achite si un avans.

Putem opta si pentru alte servicii dupa semnarea contractului?
Da, puteti adauga orice alt serviciu dupa semnarea contractului, urmand sa se faca un act aditional la contractul de baza, unde vor fi specificate serviciile alese ulterior.

In cat timp vor fi gata fotografiile si filmarile prelucrate?
Informativ va putem spune ca termenul de predare este intre 20 si 50 de zile lucratoare de la ultima sedinta foto sau video. Termenul pentru predarea albumelor foto este de 10-15 zile lucratoare de la data predarii fotografiilor in format digital si montajului, insa toate aceste aspecte vor fi stipulate intr-o rubrica speciala in contract.