De la nuntă – fotografii tot cu Andreia și David

nunta aristocrat ballroom cu andreia si david

Amintiri de la nuntă – fotografii cu Andreia și David

În articolul precedent v-am povestit în câteva rânduri despre cum sunt ei, Andreia și David. Chiar dacă ce am scris erau rememorări de la cununia civilă, de când i-am cunoscut, pot să spun că nici la nuntă lucrurile nu au stat diferit și am avut parte de aceeași oameni zâmbitori și relaxați.

Ziua nunții și ce îmi aduc aminte

În ziua nunții David a fost om de mare ajutor căci m-a ajutat cu toate aranjamentele pe care le-am făcut ca să surprind îmbrăcămintea și restul detaliilor care contează pentru ei, în cadre cât mai aerisite. Pot să spun cu sinceritate că mi-aș dori un om precum el la fiecare nuntă la care fotografiez 🙂 Pregătirile s-au derulat sub același acoperiș, așa că în timp ce David îmi mai dădea câte o mână de ajutor, iar în rest își găsea de lucru prin casă, Andreia era machiată, coafată și din când în când întreținută de glumele noastre. Recunosc că miresele gestionează puțin mai greu toată încărcătura din ziua nunții și asta s-a văzut și la Andreia, dar ce-i drept foarte puțin în comparație cu ce am văzut de-a lungul anilor în care am fotografiat la nunți.

Andreia s-a destins total atunci când au apărut nașii, căci cu nași precum Silviu și Cristina uiți de toate emoțiile care te încearcă și te alături de partea glumelor și bunei dispoziții. A urmat o slujbă religioasă unde am văzut multe emoții. De la părinți la cavaleri și domnișoare de onoare, până la miri și nași, s-a văzut cum s-a trăit din suflet momentul solemn. După slujbă am avut parte de o sesiune la care am făcut fotografii cu muuulte domnișoare de onoare și muuulți cavaleri, părinți și rude, după care am rămas singuri singurei și ne-am făcut de cap. Noaptea a fost tumultoasă cu distracție la cote maxime, cu oameni care au venit să sărbatoarească momentul prin dans, nu prin mâncare și stat la masa 🙂 Și cum toată noaptea a fost activitate intensă, am simțit că petrecerea a fost extrem de scurtă cu toate că ora la care s-a terminat nu spunea același lucru. Așa că nunți cu oameni precum ei să tot mai am!

LASĂ UN COMENTARIU