Dus a fost 2013

Ne-am bucurat, am cunoscut oameni frumoși, am râs, am glumit, am fotografiat, am filmat, am ascultat povești, am călătorit, am fost și la mare când am avut timp, ne-au venit idei, ne-am reproșat că puteam să facem și mai mult, am învățat din experiențe, am crescut, am avut realizări, am învățat să apreciem mai mult, am fost plăcut surprinși de oamenii pe care i-am cunoscut, am adus bucurie. Așa a fost pentru noi 2013 și astea sunt gândurile care în ordinea pe care le-am scris mi-au venit în minte. Un an în care am mai învățat câte puțin din toate și cel mai important e că avem visuri noi. Punct și de la capăt.

Ne-am propus ca în anul pe care urmează să îl începem în câteva ore să facem toate lucrurile de care am pomenit mai sus, dar puțin altfel: să ne bucurăm și mai mult, să cunoaștem mai mulți oameni frumoși, să radem și să glumim mai des, să fotografiem și să filmăm mai bine, să ascultăm povești mai multe și mai frumoase, să învățăm mai mult din experiență, să creștem mai frumos și așa mai departe. Punct și de la capăt.

Datorită vouă, oamenilor frumoși din spatele poveștilor noastre am putut să facem tot ce am făcut până acum. Va mulțumim că existați, va mulțumim pentru încrederea investită în noi și promitem că nu vă vom dezamăgi. Suntem conștienți că vom cunoaște oameni noi, oameni care ca și voi își vor pune încrederea în noi și vor aștepta să le surprindem poveștile într-un mod creativ, însă toate astea nu erau posibile fără voi, oamenii minunați pe care v-am cunoscut în 2013, 2012, 2011, 2010, 2009, 2008. Va dorim să aveți un 2014 minunat, un an care să va aducă bucurii multe, împliniri depline și sănătate de fier. La mulți ani!

LASĂ UN COMENTARIU