Harmless – About Love & Life

Andreea știe și așa ne-a spus și nouă: “Că atunci când venim pe lume sufletul se împarte în două și că ne petrecem apoi întreaga viață căutând cealaltă jumătate. Și așa apare iubirea. Forma cea mai pură pe care universul s-a gândit să o creeze, unealta lui cu care a reușit să întregească ființa umană”.

Firește așa e, sunt de acord. Numai că în calea unora dintre noi iese azi, a altora mâine sau poate trebuie să aștepți mai mult să o întâlnești. Așteaptă, nu îți pierde încrederea, nici speranța, cu siguranță o vei descoperi. Povestea lor, Andreea și Alex, e despre viață, despre iubire și dragoste, despre destin, despre întâmplare. E pur și simplu povestea lor. Spusă de ei, aranjată și imaginată în imagini de mine. Cu peripeții provocate de roiuri de țânțari la plaja Vadu (ca până la urmă să filmăm la plaja Corbu), cu 3 zile de filmare, cu ploile lui iunie capricios, care au încercat să ne încurce parcă de fiecare dată, până la urmă am reușit.

Cu Andreea și cu Alex ne-am apropiat repede, sunt calzi, degajați, prietenoși. Când mă gândesc și la câte am tras împreună…mușcături de țânțari (care ne-au chinuit 2 zile), aventuri și mirosuri îmbietoare în vagoanele de tren personal, îmi dau seama că greutățile și încercările îi unesc pe oameni.

LASĂ UN COMENTARIU