Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/r54347foto/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/r54347foto/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2734

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/r54347foto/public_html/wp-content/plugins/social-networks-auto-poster-facebook-twitter-g/inc/nxs_functions_engine.php on line 168
Intrebari Frecvente despre noi si evenimente - Pif Media

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Care sunt pașii în eventualitatea în care dorim să vă contractăm pentru un eveniment?

În primul rând trebuie să ne contactați pentru a afla dacă data evenimentului pe care îl aveți este liberă. Dacă suntem disponibili, noi vă trimitem oferta completă de servicii din care puteți alege ceea ce vă interesează. În cazul în care doriți să lucrați cu noi, stabilim o întâlnire pentru a discuta pe larg despre opțiunile voastre. Ulterior, serviciile alese vor fi atașate contractului, urmând să se achite și un avans.

În ce localități putem beneficia de serviciile voastre?

Ne place să călătorim! Ne deplasăm cu plăcere oriunde în țară și nu numai.

Nu știu prea multe despre filmări și fotografie. O să ne ajute cineva?

La această întrebare răspunsul e categoric da! Din momentul semnării unui contract cu noi și până la predarea filmărilor și fotografiilor veți avea suportul nostru. Vă răspundem la intrebări, vă clarificăm nelămuririle, vă sfătuim cum ar fi mai bine să organizăm sesiunile foto și filmările. Insistăm să avem cel puțin o întâlnire preliminară cu voi. Astfel, reușim să ne cunoaștem mai bine și să vă descoperim așteptarile.

Putem opta și pentru alte servicii după semnarea contractului?

Da, puteți adăuga orice alt serviciu după semnarea contractului, urmând să se facă un act adițional la contractul de baza, unde vor fi specificate serviciile alese ulterior.

Ne puteți oferi câteva sfaturi legate de organizarea nunții?

Am filmat și fotografiat suficient de multe evenimente încât să vă putem ajuta cu exemple organizatorice eficiente. Avem pregătite pentru voi mai multe “Tips & Tricks” pentru ziua nunții, pe care suntem bucuroși să vi le punem la dispoziție din moment ce colaborarea noastră va deveni o certitudine. Veți vedea ce vi se potriveste și vom fi alături de voi astfel încât să puteți lua deciziile cele mai bune.

Ne puteți face câteva recomandări pentru muzică, aranjamente florale, alți furnizori?

Sigur că da! De la band live, dj, aranjamente florale, candy bar, scene și jocuri de lumini, make-up, hair stylist, cabine foto, MC și entertaineri până la invitații de nuntă. Oameni pe care i-am intalnit în cadrul evenimentelor, implicați și dedicați, au adus plusul de valoare și au avut recenzii pozitive.

Cum vom primi fotografiile și filmul?

Veți primi fotografiile prelucrate și montajul nunții transpuse pe un stick USB, așezat intr-o cutie din lemn creată manual, totul personalizat cu numele vostru, detalii despre voi. Desigur vă punem la dispoziție și discurile clasice (DVD, Blu-ray). Filmarea brută (neprelucrată) va fi transpusă pe un hard disk extern dacă o sa ni-l puneți la dispoziție.

În cât timp vor fi gata fotografiile și filmările prelucrate?

Informativ vă putem spune că termenul de predare este între 30 și 60 de zile lucratoare de la data ultimei ședințe foto sau video. Puteți alege pentru predarea în regim de urgentă, 10 zile lucrătoare de la data evenimentului, bineînțeles există costuri suplimentare.